DASSY D-FLEX

ONTDEK DE VOORDELEN VAN D-FLEX

Stretchen, buigen, knielen, reiken,… als professional ben je de hele dag in beweging. Je streeft er onophoudelijk naar om de best mogelijke prestatie neer te zetten. Vertrouw op D-FLEX voor duurzame werkkleding mét stretch. Zo kan je ongehinderd aan de slag. Want jij bent continu in beweging, en je werkkleding beweegt met je mee.

PERFECTE MATCH MET D-FX

In dezelfde 6 kleuren en met een even dynamische look. Combineer je favoriete kledingstukken uit de D-FLEX en D-FX-collecties eenvoudig tot één stijlvol geheel.

STRETCH INZETSTUKKEN

op strategische plaatsen, zoals onder de tailleband en in het kruis, voor een optimale bewegingsvrijheid. Verstevigd met de uiterst slijtvaste Cordura® vezel voor een duurzaam resultaat.

PERFORMANTE STOFFEN

Zo zijn de werkbroeken met mechanische stretch, 4-weg stretch Cordura® inzetstukken en Cordura® Stretch-kniezakken. De stof van de T-shirt en polo is antibacterieel, anti-UV en sneldrogend.

VRAAG ONS NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Vraag ons naar de mogelijkheden en de overige (stretch) modellen van Dassy. Day@Work Bedrijfskleding is officieel dealer van Dassy Workwear.

Maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Ik wil een offerte aanvragen

 

DAY@WORK BEDRIJFSKLEDING
WETEN DAT HET GOED ZIT!