Day@Work & Mascot Smartstore

DAY@WORK & MASCOT® SMARTSTORE - KLEDING MANAGEMENT SYSTEEM

Dit is niet zomaar een bestelsysteem, maar een logistieke oplossing voor het hanteren van werkkleding en toebehoren. Snel, eenvoudig en totale controle Snel, gemakkelijk en foutloos bestellen waarbij u de controle heeft over het hele proces. Dat is mogelijk met de MASCOT® SmartStore.

Middelgrote- en Grote eindgebruikers
De MASCOT® SmartStore is dé perfecte oplossing voor middelgrote en grote bedrijven die regelmatig nieuwe werkkleding en toebehoren voor hun werknemers bestellen. Als u een computer met internetverbinding heeft, is dit bestelsysteem altijd en overal ter wereld beschikbaar. U logt in en bestelt in een handomdraai nieuwe werkkleding, voor uzelf of voor uw werknemers!

Individuele wensen
Uw nieuwe werkkleding wordt, indien gewenst met uw logo en bedrijfsnaam, tot aan de deur gebracht. Afhankelijk van uw wensen sturen wij de kleding individueel verpakt naar een huisadres of leveren wij het direct af bij uw bedrijf of kantoor. Het bestelsysteem is bijzonder gebruiksvriendelijk en houdt rekening met individuele wensen.

Aan de slag
Day@Work Bedrijfskleding handelt alle praktische zaken af en helpt u graag op weg. U maakt samen een selectie van de producten en bepaalt de plaats waar het bedrijfslogo moet komen. Het systeem kan precies aan uw eisen worden aangepast. Naar gelang de werksituaties kunnen er verschillende producten per afdeling worden geselecteerd. U kunt zelfs een gewenste bestelhiërarchie aangeven.

Bespaar tijd en geld en neem vandaag nog contact op met Day@Work Bedrijfskleding.