Nieuws

Nieuws

Laatste nieuws

 

MASCOT® ADVANCED 

Mei 2018

MASCOT® ADVANCED  100% Stretch

Wanneer een werkbroek zo soepel is dat hij gewoon aanvoelt als een tweede huid
Een broek die je niet meer wilt uittrekken!  Dat was de reactie van de eerste vakmensen die de nieuwe stretchbroek aantrokken. Want een 100% stretchbroek doet iets heel bijzonders met je bewegingsvrijheid als je gewend bent aan werkbroeken van stof zonder rek. En dan heeft de broek ook nog eens heel veel zakken en details.

De stretchrevolutie
In de afgelopen 15 jaar is er heel veel gebeurd met werkbroeken. Niet in de laatste plaats met het materiaal. Jaren geleden kon een werkbroek een stijf en zwaar geval zijn. Werkbroeken moesten in die tijd vooral bescherming bieden. Sindsdien hebben innovaties op het gebied van materiaalontwikkeling werkkleding zowel lichter als flexibeler gemaakt. En nu is de stretchrevolutie aangebroken.

Een grote selectie stretchbroeken
U kunt kiezen uit broeken, driekwart broeken en shorts in MASCOT® ADVANCED. Ze zijn allemaal gemaakt van 100% stretchmateriaal dat zeer comfortabel is om te dragen. Kies uit zeven kleuren, verschillende zakken, drie beenlengtes en een groot aantal maten.

 

Meer weten over Mascot Advanced? Neem contact op met Day@Work Bedrijfskleding

Seidensticker

Maart 2018

Day@Work kiest voor de kwaliteit en comfort van Seidensticker!
Seidensticker overhemden zijn met uiterste zorg gemaakt om mannen en vrouwen kwaliteit en comfort te kunnen bieden. De overhemden en blouses van Seidensticker zijn al tientallen jaren een waar begrip. De verschillende collecties van Seidensticker zijn Modern Fit (Splendesto Regular), Comfort Fit, Tailored Fit (Schwarze Rose), Slim Fit (Uno Super-Slim) en X-slim de nieuwe zeer sterk getailleerde collectie.

LIEFHEBBERS VAN SEIDENSTICKER BUSINESS OVERHEMDEN & BLOUSES

SEIDENSTICKER TAILORED FIT OVERHEMDEN: EEN GETAILLEERDE PASVORM
De Seidensticker Tailored Fit overhemden hebben een getailleerde pasvorm. De collectie Tailored Fit werd vroeger Schwarze Rose genoemd. De gehele collectie Seidensticker Tailored Fit is sterk getailleerd. Gemaakt voor de getrainde en slanke man. De collectie Tailored Fit is verkrijgbaar in alle maten en kleuren. Bovendien zijn ze zeer gemakkelijk te strijken (easy-iron)

SEIDENSTICKER SLIM FIT OVERHEMDEN: EEN STERK GETAILLEERDE PASVORM
De Seidensticker Slim Fit overhemden hebben een sterk getailleerde pasvorm. De collectie Slim Fit werd vroeger ook wel Uno Super Slim Fit genoemd. De naam zegt het al: deze overhemden zijn zeer getailleerd. Alleen voor de echt slanke en getrainde man. De collectie Slim Fit is zeer divers. Alle maten en kleuren zijn verkrijbaar. Bovendien zijn de shirts easy-iron en zitten in veel overhemden een beetje stretch.

SEIDENSTICKER X-SLIM FIT OVERHEMDEN: EEN ZEER STERK GETAILLEERDE PASVORM
Seidensticker X-slim fit is het nieuwe parade paardje van Seidensticker. Een geoptimaliseerde super slim fit pasvorm, ook wel X-Slim Seidensticker genoemd, voor de gespierde man. Deze overhemden hebben een zeer sterke taillering van meer dan 20 centimeter ten opzichte van borst en buik. Alleen geschikt voor mannen met een sixpack! De collectie X-Slim Fit bestaat uit een diversiteit aan overhemden met een beetje stretch erin. Zo kan dit optimaal op het lichaam gedragen worden.

Meer weten over Seidensticker? Neem contact op met Day@Work Bedrijfskleding

 

Mascot Workwear

Januari 2018

Day@Work Bedrijfskleding is Prefered Supplier van Mascot Workwear voor uw regio!
Daarom nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan de volledig verbouwde en vernieuwde Mascot showroom in Naarden.

Bent u geïnteresseerd in de uitgebreide collectie van Mascot workwear dan is een bezoek aan de vernieuwde showroom zeker de moeite waard. Voor u als ondernemer/inkoper van een MKB of grootbedrijf lichten wij graag, onder het genot van een kopje koffie en natuurlijk geheel vrijblijvend, de verschillende collecties toe. Daarnaast vertellen wij u graag meer over onze samenwerking met Mascot en hoe wij u kunnen ondersteunen en voorzien van het juiste advies.

Ja, ik kom graag naar de showroom van Mascot Nederland.
Gebruik ons contactformulier voor u aanmelding en wij nemen contact met u op om de afspraak te plannen.

MOBIELE SHOWROOM

Geen tijd voor een bezoek aan de showroom?
Dan komen wij graag geheel vrijblijvend naar u toe met de mobiele showroom. De mobiele showroom zetten wij in voor bedrijven met 10-50 medewerkers/dragers. Met de mobiele showroom kunnen we op locatie de mogelijkheden laten zien die Day@Work in samenwerking met Mascot te bieden heeft.

Ja, ik wil graag de mobiele showroom vrijblijvend bij ons op locatie.
Gebruik ons contactformulier voor de mobiele showroom. Wij nemen contact met u op om een afspraak te plannen.

 

Brams Paris

December 2017

Day@Work gaat samenwerkingsovereenkomst aan met Brams Paris. Brams Paris is een zeer actieve modeonderneming welke onderdeel is van HVEG Investments BV die de jarenlange ervaring en expertise van een aantal gerenommeerde textiel- en accessoirebedrijven in zich verenigt.

Brams Paris onderscheid zich door het brede en diepe Never Out of Stock assortiment, de perfecte pasvormen en een concurrerende prijs/kwaliteitsverhouding. Onze missie en visie sluiten naadloos aan op die van Brams Paris. Bij alles wat we doen, staan het gemak en rendement voor onze klanten centraal. Onze diensten voldoen daarom aan strenge eisen op het gebied van productontwikkeling, design, inkoop, productie en logistiek.

Meer weten over Brams Paris? Neem contact op met Day@Work Bedrijfskleding

 

 

NIEUW: TRICORP MULTINORM KLEDING

November 2017

Het Tricorp Safety label is deze maand uitgebreid met een mooi en volledig nieuw pakket Multinorm kleding.  Multinorm kleding is kleding die voldoet aan de hoogste technische vereisten en heeft als doel optimale bescherming te bieden tegen restrisico’s uit de werkomgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koude, wind en regen, maar ook aan explosiegevaar, beperkte zichtbaarheid, gevaarlijke chemicaliën en open vuur.

Day@Work heeft werkkleding voor iedere professional. Met onze verschillende labels bieden wij hen perfect passende werkkleding. Niet alleen als het gaat om het leveren van de juiste pasvorm, maar ook als het gaat om werkkleding die geschikt is voor de werkzaamheden en de eisen die de professional aan zijn werkkleding stelt. Kleding derhalve die veilig en comfortabel is, met een eigentijdse uitstraling!

De Multinorm collectie onder Tricorp Safety bestaat onder andere uit een genormeerd T-shirt lange mouw, poloshirt lange mouw, sweater, parka, softshell jacket, fleece jacket, werkbroek en een coverall. Zowel in de High Visibility uitvoering conform EN ISO 20471:2013 in FluorYellow met INK en in de uitvoering uni-kleur INK.

Meer weten over het Tricorp Safety Label? Neem contact op met Day@Work Bedrijfskleding

 

MASCOT LICHTE WERKBROEKEN MET 100% STRETCH

Oktober 2017

MASCOT revolutioneert zijn werkkleding met de introductie van drie broeken en een driekwart broek met 4 way stretch. Maar dat is niet alles. De broeken hebben ook een hoge slijtvastheid, innovatief knieontwerp en unieke bewegingsvrijheid.

Dit zijn niet zomaar werkbroeken, maar broeken die u niet meer wilt uittrekken. Dat was het oordeel van de testpersonen over de nieuwe broeken en korte broek, die dankzij de ergonomische pasvorm, comfort en slijtvastheid de meeste uitdagingen aankunnen.

Onbeperkt bewegen

Toen MASCOT begon met de ontwikkeling van de nieuwe broeken, was het doel duidelijk: MASCOT wilde geen broeken op de markt brengen die maar gedeeltelijk gemaakt waren van stretchmateriaal. Om professionals ongekende bewegingsvrijheid te geven, moesten de nieuwe broeken 100% in vier richtingen stretchen. Daarom werd alles op alles gezet in MASCOT’s laboratorium, ontwerpafdeling en tijdens de draagtesten. De stof moest niet alleen uiterst elastisch zijn, maar ook zeer slijtvast en toch superlicht. Het materiaal werd maandenlang getest en aangepast, totdat het resultaat exact naar wens was. De nieuwe broeken zijn gemaakt van een elastisch en zacht materiaal, dat buitengewoon slijtvast en licht is. De stof heeft bovendien een waterafstotend effect.

Voor meer informatie: info@dayatwork.nl

 

NIEUW: PROFESSIONELE REGENKLEDING VAN TRICORP

 

TROTSEER JIJ DE REGEN MET DE NIEUWE TRICORP REGENKLEDING?

Geregeld komt het in ons land met bakken uit de lucht. Op verwachte maar vooral ook op onverwachte momenten verrast het Nederlandse weer ons vaak met dagen regen of een goede regenbui tussen de zonnestralen door. Je kunt je hier dus als professional maar beter goed op voorbereiden door het dragen van de juiste professionele regenkleding van Tricorp.

Eigenlijk is een werk regenpak een must have voor iedereen die geregeld buiten komt. Een mooie werk regenjas (en werk regenbroek) is dus geen overbodige luxe om in de kast te hebben hangen om de regen te trotseren. Bij Day@Work vinden wij het belangrijk iedereen te kunnen kleden, ongeacht postuur of functie. Vandaar dat wij altijd op zoek zijn naar producten om het assortiment uit te breiden en u als klant de meeste optimale collecties te bieden. Daarom bieden wij vanaf nu diverse soorten regenkleding aan van Tricorp.

Voor meer informatie: info@dayatwork.nl