MASCOT® ADVANCED 100% Stretch

Wanneer een werkbroek zo soepel is dat hij gewoon aanvoelt als een tweede huid. Een broek die je niet meer wilt uittrekken! Dat was de reactie van de eerste vakmensen die de nieuwe stretchbroek aantrokken. Want een 100% stretchbroek doet iets heel bijzonders met je bewegingsvrijheid als je gewend bent aan werkbroeken van stof zonder rek. En dan heeft de broek ook nog eens heel veel zakken en details.

De stretchrevolutie
In de afgelopen 15 jaar is er heel veel gebeurd met werkbroeken. Niet in de laatste plaats met het materiaal. Jaren geleden kon een werkbroek een stijf en zwaar geval zijn. Werkbroeken moesten in die tijd vooral bescherming bieden. Sindsdien hebben innovaties op het gebied van materiaalontwikkeling werkkleding zowel lichter als flexibeler gemaakt. En nu is de stretchrevolutie aangebroken.

Een grote selectie stretchbroeken
U kunt kiezen uit broeken, driekwart broeken en shorts in MASCOT® ADVANCED. Ze zijn allemaal gemaakt van 100% stretchmateriaal dat zeer comfortabel is om te dragen. Kies uit zeven kleuren, verschillende zakken, drie beenlengtes en een groot aantal maten.