Xapron

XAPRON, SCHORTEN MET EEN KUSJE(X)

Xapron ontwerpt en produceert sinds 2015 een nieuwe lijn soepele leren schorten. Er zijn verschillende soepele leersoorten en kleuren zoals Kansas, Florida en Utah. De schorten zijn heel goed te gebruiken in de professionele horecakeuken of in de keuken thuis, met de BBQ of tijdens het klussen. Ieder leren schort is handgemaakt. Xapron gebruikt zeer soepel vallend leer. Daardoor zijn de schorten comfortabel en licht.

Alle leren schorten van Xapron worden in Nederland door een design team ontworpen en in het eigen atelier in Waalwijk met de hand vervaardigd. Daarom een oranje wimpeltje aan het borst label. Als herkenning.

OPVALLEND SOEPEL

Het leer dat Xapron gebruikt is afkomstig uit Italië en geselecteerd om te voldoen aan de veeleisende specificaties. Het leer krijgt een zelf ontwikkelde, speciale bewerking. Om deze reden zijn de schorten opvallend licht en flexibel. Een schort van Xapron zit daarom niet alleen comfortabel. Door de souplesse van het leer vallen alle schorten mooi om elk lichaam.

DAY@WORK IS WEDERVERKOPER VAN Xapron

Wij zijn trots dat we Xapron mogen toevoegen aan onze collectie. Omdat de sloven en schorten in eigen atelier vervaardigd worden hebben we het hier over een uniek (Hollands) product. Hierdoor is de levertijd iets langer dan u van ons gewend bent, maar dan heb je ook wat! X

Voor meer informatie of prijzen stuur ons even een e-mail. info@dayatwork.nl
Bekijk hier vast de FOLDER Xapron